1/7/21

Έκθεση με θέμα: Τι σκαρφίζομαι για να μην ξεκινήσει η ΗΤΚ

Όποτε θέλουμε, μπαίνουμε στην χρονοκάψουλα, ταξιδεύουμε πίσω στις 31 Ιανουαρίου και πραγματοποιούμε αυτοψίες! Μετά επιστρέφουμε στο παρόν, κάνουμε υπαγωγές και μπορούμε, ακόμη και σήμερα, να εκδίδουμε βεβαιώσεις δίμηνης ισχύος, που πλέον έχουν λήξει αλλά ...ισχύουν ακομα!

Και μας είπε σήμερα ο συμβολαιογραφικός σύλλογος οτι ρώτησε, και του είπε το Υπουργείο των μηχανικών πως θα δώσει τρίμηνη παράταση στην ΗΤΚ! Κι έτσι θα μπορούμε να πάμε και σε άλλες αυτοψίες στις 31 Ιανουαρίου! Είπε όμως οτι η αυτή παράταση, θα δοθεί εκπρόθεσμα και χωρίς αναδρομική ισχύ!


Που σημαίνει οτι μέχρι να το δούμε στο ΦΕΚ θα είναι -για λίγο- Ιούλιος... Μην ανησυχείτε, σε καμια ‘βδομάδα θα είναι και πάλι 31 Ιανουαρίου! Με κάυσωνα όμως!!! Κι όταν με το καλό θα ‘ρθει ο Οκτώβριος μπορεί η ΗΤΚ να πάρει λίγη ακόμη παράταση...

Θα ‘χει ξεκινήσει και το καινούριο «εξοικονομώ κατ’ οίκον»! Σ’ αυτό θα επιδοτείται -μας είπανε- και η αμοιβή της ΗΤΚ που όμως ...δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμη... Θα περιμένουμε, ίσως, κάποιον καλύτερο Ιανουάριο!